Bio

Carla Montoto_ foto Patricia Maseda. Girona. 2018 Foto DOSSIER WP

Patrícia Maseda Calamita (Girona, 1977) és llicenciada en Història de l’Art i Màster en Comunicació i Crítica d’Art per la Universitat de Girona.
Comença a desenvolupar el seu treball artístic amb l’escultura l’any 2014, treballant amb materials com el paper i el cartró per crear uns volums que han evolucionat de les formes abstractes fins a un estil figuratiu propi. Des de 2016 ha participat en exposicions individuals i col·lectives en diferents museus i espai culturals a Catalunya i a Grècia.
Aquestes escultures, anomenades genèricament “volums imaginaris”, són el resultat del treball basat en el descobriment de les formes que les arrugues del paper van dibuixant en la ment de qui les observa, establint un diàleg amb la mirada de l’espectador donant forma a una realitat que es percep de manera intuïtiva.
L’experiència de modelar el paper amb les mans permet sentir la textura i observar la transformació del material en un caos de plecs que, finalment, adquireixen un sentit.

[Eng]

Patrícia Maseda Calamita (Girona -Spain-, 1977) holds a Bachelor’s Degree in History of Art from the University of Girona (UdG) as well as a Master’s Degree in Communication and Criticism of Art.
Her artistic path with sculpture begins in 2014, when she starts working with paper and cardboard to develop volumes which have evolved from abstract forms to her own figurative style. Since 2016, she participates in solo and collective exhibitions in several museums and Art spaces all over Catalunya (Spain) and Greece.

Her so-called “imaginary volumes” sculptures are the result from her work based on the discovery of the forms that the wrinkles of paper draw in the mind of who observes them.
The experience of modelling the material with hands allows feeling the texture and observing the transformation of the material in a chaos of folds which finally acquires meaning. 

2 comentarios en “Bio

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s