Series

ÀNGELS
L'Àngel de l'Apocalipsis WP

Els àngels, éssers sobrenaturals que des de temps immemorials han esdevingut missatgers dels déus i protectors del homes, inspiren aquesta sèrie des d’una vessant espiritual.

 

 

BESTIARI
9_Puput_2017El bestiari és un gènere literari de tradició medieval que presenta la descripció d’animals reals i imaginaris, conferint un adoctrinament amb una lliçó de caire religiós o moral per entendre el món.
La simbologia juga un paper molt important en la descripció de la fauna del bestiari. Des de sempre, els animals han esdevingut un referent pels sistemes simbòlics de totes les cultures, en tant que tòtems venerats per clans i tribus primitives i com a personificacions de diferents divinitats religioses.

 

CONTRAVOLUMS
Elle WP copiaLes obres d’aquesta sèrie, a diferència dels “volums imaginaris”, redueixen la forma a la mínima expressió per deixar només el contorn i utilitzar el plàstic com a material principal. Són composicions creades sobre suport pla on la combinació de cintes de plàstic de color blanc disposades sobre una base de color negre permeten crear unes formes en relleu molt subtils, gairebé com uns traços clars sobre un fons negre, per aconseguir un volum fictici que dóna forma i profunditat a l’obra.
Els contravolums s’inspiren en conceptes com la personalitat, el pensament, la consciència i l’inconscient. Principalment ens mostren en imatges les petites subtileses del món que ens envolta, de manera fugaç i molt subtil, gairebé desdibuixada, com els records que la memòria ens regala quan de sobte mirem enrere. Com els somriures, però també els plors. En resum, la vida dibuixada amb plàstic.

 

MITOLOGIA: Déus, semidéus i altres
8_ValquíriaTema principal que inspira el meu treball artístic.
Un retorn als mites de l’antiguitat amb escultures inspirades en déus, herois i éssers fantàstics de diferents mitologies com la de Grècia (principalment), Roma, la mitologia eslava, nòrdica i d’altres civilitzacions com l’egípcia o l’asiàtica, sense oblidar alguns de la nostra terra, i que en conjunt conformen l’imaginari de la nostra cultura.