EL BOSC DE LES PARAULES

El bosc de les paraules
Instal·lació. 2021

La instal·lació ‘El bosc de les paraules’ està inspirada en la lectura. La lectura com a refugi. Una metàfora que no descriu un espai, sinó un sentiment: l’aventura que ens trasllada més enllà del món.
La instal·lació és una evocació sensorial d’aquesta metàfora. Un refugi de parets convertides en fulls de llibres, com un bosc de paraules on poder transitar fins a endinsar-nos al cor del llibre, aquell espai propi i personal que la lectura ens proporciona.

Presentada a la Setmana de l’art de l’escola El Bosc de la Pabordia de Girona, un projecte col·lectiu amb els artistes Jaume Geli, Edgar Massegú, Fiona Morris, Michelle Wilson, MAGAM, Assumpta Planas i Joanic Geniut.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s