«Llegir l’art des del paper» a Radio Sant Gregori

Avui, en Jordi Turon del programa «Els Deixats» de Radio Sant Gregori ha visitat el meu taller per conversar sobre l’exposició «Llegir l’art des del paper», que va tenir lloc els mesos de desembre i gener a les llibreries de Girona.
El resultat? Un programa en el que, juntament amb les intervencions dels companys de la Biblioteca Salvador Allende (Biblioteques de Girona), es parla de l’exposició relligant escultura, literatura i música i on el 7 es converteix en el número màgic: 7 companys, 7 llibreries, 7 obres, 7 textos i 7 cançons.

El podeu escoltar al següent enllaç:

Els Deixats «Els volums imaginaris de Patricia Maseda» – Podcast en iVoox

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s