Moments de la inauguració

“En el cas de les obres d’art, com es medeix això de la qualitat? D’una manera que potser és molt difícil d’explicar però molt fàcil de notar; quant nosaltres ens posem davant de les obres de la Patrícia, notem alguna cosa, hi ha una vibració. Per tant, està passant alguna cosa. Aquí ho teniu.” (Pere Parramon)

“Tota una sèrie de divinitats que ens parlen del motor que portem a dins, de la creació, de la destrucció, de la superació, que és el que la Patrícia li mou per fer totes aquestes coses. Tota aquesta destrució, tota aquesta superació, és per alguna cosa, és per anar una mica més enllà per desvetllar tota aquesta realitat que de vegades no entenem però que, de tant en tant, els déus es manifesten i ens expliquen coses; es revelen i ens marquen un camí per superar les nostres realitats, que poden estar fetes de bocinets de paper, de trossets de cartró, que de vegades no ens semblen prou importants, però que al final és la matèria de la qual estan fets els déus, les divinitats i, fins i tot, nosaltres mateixos.”  (Toni Arco)

Extrets dels parlaments de Pere Parramon i Toni Arco per la presentació de l’exposició «Diàlegs amb el mite».

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s