«MOSAIC». Nou projecte expositiu i participatiu a Girona

Els volums imaginaris tornen a exposar-se a Girona, en aquesta ocasió a l’«Artisteja» de la Biblioteca Pública de Girona (Carles Rahola), una proposta participativa mensual amb la qual es convida els seus usuaris a prendre part en una activitat col·lectiva que surt de l’espurna creativa inicial d’un artista reconegut o emergent.

«Mosaic» és el títol de la proposta dels mesos de febrer i març en que convidem als participants a crear una escultura, partint dels materials habitualment utilitzats (paper i cartró), amb formes relacionades amb alguna de les temàtiques que es poden trobar al fons documental de la biblioteca.
Vídeo instruccions

Aquesta acció participativa va acompanyada d’una exposició d’obres seleccionades que es poden visitar a la sala d’art de la biblioteca fins al 15 de març.

Animeu-vos a participar!
#artistejo #volumsimaginaris

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s